Tóth Andi

Szajha vagyok főnök vagyok írta mellé az énekesnő talán magára is értve de még inkább az amerikai rapper Doja Cat számára utalva amely a pörgős előadás. Tóth Andi Instagram-történetébe most nem egy dögös bikinis képet töltött fel magáról ahogyan azt már megszokhattuk tőle hanem egy fehér bugyiban és falatnyi topban készült fotót.


Ujabb Udvarlo Nepszeru Radios Irt Felreerthetetlen Kommentet Toth Andinak

Az egyik friss Instagram-posztjában például olyan dögös táncot rögtönzött Andrei Mangrával hogy tátva maradt tőle az ember szája.

. Nos az elmúlt hónapokban Andi sokat fogyott és formálódott edzéseiről rendszeresen oszt meg tartalmakat közösségi oldalán. A rajongók azt is kiszúrhatták hogy az utolsó képen az énekesnő mellbimbói szinte átütnek fehér felsőjén nem biztos tehát hogy pusztán a werkfotóknak illetve a készülő videónak köszönhető a közel 40 ezer kedvelés. Az énekesnő lenyűgöző tánctudásán kívül tökéletes testével is hétről hétre felhívta magára a figyelmet.

Tóth Andi mindig csinál valamit amire érdemes odafigyelni. Tóth Andi legutóbb még hirtelen felindulásból vett magának egy zöld bunda kabátot és egy narancssárga nadrágot csak azért mert rossz kedve volt illetve az éjszaka közepén kocsikázott is egyetMost újabb érdekes dolgot csinált amit Instagram-oldalán meg is osztott a követőivel. Tóth Andi mindig is dögös volt de a Dancing with the Stars alatti táncpróbák megtették hatásukat.

Tóth Andi és a táncpartnere Andrei Mangra neve azóta pörgött a sajtóban amióta feltűntek a Dancing with the Stars második évadában amit remek teljesítménnyel meg is nyertek. A legfrissebb hírek ittEgyesek szerint túl sok sminket kent magára mások viszont. Tóth Andi az Instagramon egy lapozható bejegyzésben mutatta meg hogy miként készül a klip új számához A te dalodhoz.

Azóta az énekesnőt már mással is összehozták a titokzatos férfi nyilatkozott is az RTL Klub Reggeli című műsorának amit a lenti cikkben meg is nézhettek. A TV2 Dancing with the Stars győztese igazi vadócnak számít a sztárvilágban amihez a közösségi oldalaira feltöltött pikáns képeivel is hozzájárul. Kiderült az igazság Tóth.


Toth Andi Nem Tudom Eltartani Magam Andy Mirror Selfie Selfie


Berkes Oliver Toth Andi Seven Seas Lyrics A Dal 2016 Bucsuhoz Lyrics Poster Sea


Toth Andi Mirror Selfie Scenes Selfie


Toth Andi 2 Elo Show Fashion Women Leather Dress


Toth Andi Legyek En Audio Short Film Andy Music Videos


Pin On Toth Andi


Toth Andi Tothandi Andee Instagram Foto S En Video S


Kilatszott Toth Andi Mellbimboja A Sztarban Sztar Mai Bemutatojan Kepek Fashion Dresses Andy


13 2 Ezer Kedveles 190 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Insta Vs Valosag 2 Avagy Hogyan Eresszu Bikinis Swimwear Surfing


Toth Andi Hosszu Idok 4 Adas Tv2 Hu Andy Concert


Andi Toth Andy Mirror Selfie Selfie


11 3 Ezer Kedveles 326 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Irdmarmeg Koszi Nobikinialso Swimwear Sunglasses Women Bikinis


Andi Toth Fashion Bodycon Dress Dresses


4 Toth Andi Vetkeztem Youtube Youtube Andy Mercedes G Class


Toth Andi Proud Mary 5 Adas Tv2 Hu Fashion Style Andy


Toth Andi Andrei Mangra Tango Dwts 2 1 Adas Audio Youtube Dancing With The Stars Tango Dwts


Pin On Magyar Eloadok Hungarian Artists


Pin By Miska On Celebek Andy Celebs Instagram


11 5 Ezer Kedveles 160 Hozzaszolas Toth Andi Tothandi Andee Instagram Hozzaszolasa Abbahagyom Lassan Red Brunette Tann Swimwear Bikinis Surfing

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel